Dracula Season 1 / Дракула Сезон 1 (2020)

Dracula Season 1 / Дракула Сезон 1 (2020)

Dracula Season 1 / Дракула Сезон 1 (2020)
Ужаси Драма Сериали
3 x 90 мин. 6.8 183 547

Dracula Season 1 / Дракула Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Джони Кембъл, Пол Макгайган, Деймън Томас повече на scifi.bg
Участват: Клейс Банг, Доли Уелс, Джон Хефърнан, Джонатан Арис, Лидия Уест, Матю Биърд, Саша Дауан, Морфид Кларк повече на scifi.bg
Времетраене: 3 x 90 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9139220/

Вампирът от викторианската епоха Александър Грейсън пристига в Англия и се представя като американски предприемач. През цялата поредица виждаме Грейсън да се бори с ловци на вампири, разкрива мистериозен култ, наречен Орден на дракона, получава помощ от Ван Хелсинг, за да се опита да ходи на дневна светлина и тръгва на война с мощна група.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.