Charlotte Gray / Шарлот Грей (2001)

Charlotte Gray / Шарлот Грей (2001)

Charlotte Gray / Шарлот Грей (2001)
Трилър Драма Романтичен Европейски Филми
118 мин. 6.4 77 177


Година: 2001
Държава: Великобритания, Австралия, Германия
Жанр: Трилър, Драма, Романтичен, Европейски, Филми
Режисьор: Gillian Armstrong
Участват: Cate Blanchett, Billy Crudup, Michael Gambon, Rupert Penry-Jones, Anton Lesser
Времетраене: 118 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0245046/

През 1942 Лондон е мишена на въздушните атаки на немските самолети. Шарлот Грей е обикновено английско момиче, което идва в големия град, за да се включи в борбата на сънародниците си с нацисткото зло. На едно парти тя се запознава с Питър – уморен от войната пилот, който се влюбва до уши в нея. Красивата им любовна връзка бива прекъсната ненадейно, когато самолетът, който пилотира е свален в небето над Франция. Ако въобще е жив, Питър най-вероятно се укрива при партизаните от френската Съпротива. Шарлот решава да замине за Франция, където благодарение на перфектния си френски, е наета за таен агент, работещ за каузата на Съпротивата. В несигурен свят, където всеки е готов да предаде всеки за да запази живота си, тя открива, че единственото на което може да вярва, е гласът на сърцето й. Мисията, на която се е посветила е опасна, но тя е готова на всичко в името на любовта.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.