The Informers / Информаторите (2009)

The Informers / Информаторите (2009)

The Informers / Информаторите (2009)
Трилър Криминален Драма Филми
97 мин. 5.1 54 920


Година: 2009
Държава: САЩ, Германия
Жанр: Трилър, Криминален, Драма, Филми
Режисьор: Грегър Джордан
Участват: Били Боб Торнтън, Ким Бейсинджър, Мики Рурк, Уинона Райдър, Джон Фостър, Амбър Хърд, Рис Айфанс, Крис Айзак, Остин Никълс, Лу Тейлър Пучи
Времетраене: 97 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0865554/

Многостранно предаване с наратор, създадено в началото на 80-те години в Лос Анджелис, което цели да представи както елитната камара (най-богатите бизнесмени в Холивуд, развратните рок звезди, застаряващите водещи), така и най-нисшите от обществото (воаристичен портиер, аморален бивш измамник). Всичко това бива представено от група красиви, руси мъже и жени, които спят цял ден, празнуват цяла нощ, взимат наркотици и не осъзнават, че танцуват по ръба на вулкан.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.