Художник Season 1 / Художник Сезон 1 (2022)

Художник Season 1 / Художник Сезон 1 (2022)

Художник Season 1 / Художник Сезон 1 (2022)
Трилър Криминален Драма Мистерия Руски Сериали
16 x 50 мин. 7.1

Художник Season 1 / Художник Сезон 1 (2022)

Година: 2022
Държава: Русия
Жанр: Трилър, Криминален, Драма, Мистерия, Руски, Сериали
Режисьор: Тимур Алпатов
Участват: Андрей Смоляков, Александър Горбатов, Даря Урсуляк, Александър Устюгов, Марина Александрова, Андрей Мерзликин, Виктор Добронравов, Кирил Зайцев, Сергей Газаров, Филип Ершов, Игор Хрипунов
Времетраене: 16 x 50 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt14129576/

Москва, 1944 година. Градът е обхванат от поредица жестоки грабежи и убийства. На местопрестъплението бандитите оставят портрети на жертвите си, заради което бандата е наречена "Мъртва глава", а главатарят й – "художник". Разследването се води от началника на отдела за борба с бандитизма, майор Тихон Ефимов, капитан Александър Сазонов и сержант Алексей Костенко. Колкото по-дълбоко навлизат в делото, толкова повече се убеждават, че убийствата и грабежите са само прикритие, а истинските цели на "Художника", им предстои да ги разкрият.
[media=https://www.youtube.com/embed/Uh2F7pylL3I]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.