За час до рассвета Season 1 / Час до зазоряване Сезон 1 (2021)

За час до рассвета Season 1 / Час до зазоряване Сезон 1 (2021)

За час до рассвета Season 1 / Час до зазоряване Сезон 1 (2021)
Трилър Криминален Драма Руски Сериали
16 x 45 мин. 4.9

За час до рассвета Season 1 / Час до зазоряване  Сезон 1 (2021)

Година: 2021
Държава: Русия
Жанр: Трилър, Криминален, Драма, Руски, Сериали
Режисьор: Игорь Зайцев
Участват: Константин Хабенский, Андрей Бурковский, Артур Смольянинов, Артур Ваха, Максим Белбородов, Алёна Михайлова, Агния Дитковските, Мария Лисовая, Валерия Вегнер, Александра Флоринская, Владимир Зайцев, Иван Агапов, Юлия Акимова, Глеб Бочков, Евгений Мундум, Нина Андронаки, Стас Румянцев, Владимир Чуприков, Артём Быстров, Николай Мачульский
Времетраене: 16 x 45 мин.
Рейтинг: 4.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt14068428/

1946-та - Лейтенант Денис Журавльов се връща към мирния живот и започва работа в милицията. Неговият началник, майор Шумейко, наричан "Сатана", е човек с тежък характер, но намира решение на всички поставени задачи. Журавльов се появява в екипа точно навреме: в града действа бандата на престъпник, с прякор Кърлеж и за да го хванат е нужен нестандартен план, който Журавльов се наема да изпълни. Но скоро става ясно, че войната в мирно време, когато не е ясно кой е приятел и кой е враг, е много по-объркваща от войната, от която току-що се е върнал.
[media=https://www.youtube.com/embed/vj8bNIHWibQ]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.