The Game Season 1 / Играта Сезон 1 (2014)

The Game Season 1 / Играта Сезон 1 (2014)

The Game Season 1 / Играта Сезон 1 (2014)
Трилър Криминален Драма Мистерия Сериали
6 x 60 мин. 7.8 43 625

The Game Season 1 / Играта Сезон 1 (2014)

Година: 2014
Държава: Великобритания
Жанр: Трилър, Криминален, Драма, Мистерия, Сериали
Режисьор: Найл Маккормик, Даниел О'Хара
Участват: Том Хюз, Тоби Уайтхаус, Пол Ритер, Виктория Хамилтън, Джонатан Арис, Шон Дуули, Клоуи Пири, Брайън Кокс, Джуди Парфит, Зана Марианович, Марчел Юреш, Yevgeni Sitokhin, Рейчъл Стърлинг, Джема Чан, Тим Бентинк, Джей Симпсън, Горан Навойец
Времетраене: 6 x 60 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3159736/

Лондон по време на Студената война. През 1972 г. обществото е обхванато от напрежение, свързано с машинациите, подмолните интриги и добре обмислените игри на великите държави. За „успокоение” на Великобритания, Съветският съюз разработва операция „Стъкло”. Намирането на тайнствения човек под името Один е една от целите на английското разузнаване. Втората е разкриването на операция „Стъкло”. Те имат информация, че ако операцията успее, в страната ще настъпят ужасите, които са били в Съветския съюз.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.