Betrayal Season 1 / Предателство Сезон 1 (2013)

Betrayal Season 1 / Предателство Сезон 1 (2013)

Betrayal Season 1 / Предателство Сезон 1 (2013)
Трилър Драма Мистерия БГ Аудио Сериали
13 x 60 мин. 7.0 62 451

Betrayal Season 1 / Предателство Сезон 1 (2013)

Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Мистерия, Трилър, БГ Аудио, Сериали
Режисьор: Пати Дженкинс
Участват: Хана Уеър, Стюарт Таунсенд, Джеймс Кромуел, Хенри Томас, Крис Джонсън, Уенди Мониз, Елизабет Маклафлин, Брийдън Ламастърс
Времетраене: 13 x 60 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2751074/

Красива, но нещастно омъжена жена фотограф започва афера с адвокат от именито семейство. Когато се окаже, че адвокатът защитава заподозрян за убийство, съден от съпруга на жената, отношенията и случая започват да се преплитат в серия от предателства с катастрофични резултати за всички участващи.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.