The Shield Season 2 / Щитът Сезон 2 (2003)

The Shield Season 2 / Щитът Сезон 2 (2003)

The Shield Season 2 / Щитът Сезон 2 (2003)
Трилър Криминален Драма Сериали
13 x 47 мин. 8.7 20 213
Does the end, justify the means?

The Shield Season 2 / Щитът Сезон 2 (2003)

Година: 2003
Държава: САЩ
Жанр: Трилър, Криминален, Драма, Сериали
Режисьор: Шон Райън
Участват: Майкъл Чиклис, Джей Карнес, Си Си Ейч Паундър, Бенито Мартинес, Уолдън Гогинс, Катрин Дент, Майкъл Джейс
Времетраене: 13 x 47 мин.
Рейтинг: 8.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0286486/

Действието се развива в Лос Анджелис, където екип от детективи се борят с бандите, престъпността и наркотиците по главните улици на града. Лидер на екипа е Вик МакКей, заел се с тежката задача да унищожи корупцията и измамата - неравна битка, която може да бъде спечелена само, ако правилата не се нарушават. А това е невъзможно в град като Ел Ей, където на почит са парите и властта... Елитен полицейски отряд в Лос Анджелис с неограничени възможности във война с престъпността и съвестта - под контрола на двама мъже с различен стил и морал.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.