Coyote Season 1 / Трафикант Сезон 1 (2021)

Coyote Season 1 / Трафикант Сезон 1 (2021)

Coyote Season 1 / Трафикант Сезон 1 (2021)
Трилър Криминален Драма Сериали
6 x 50 мин. 6.6 121 959

Coyote Season 1 / Трафикант Сезон 1 (2021)

Година: 2021
Държава: САЩ
Жанр: Трилър, Криминален, Драма, Сериали
Режисьор: Мишел Макларън
Участват: Майкъл Чиклис, Джордж Пулър, Адриана Паз, Октавио Писано, Джулио Карери, Наталия Кордова-Бъкли, Еми Мина, Мишел Нордин, Рос Филипс
Времетраене: 6 x 50 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10279176/

Бен Клеменс скоро ще се пенсионира от службата си като граничен патрул, но открива подземен тунел, използван за незаконно пренасяне на стоки от черния пазар на Мексико. Скоро се озовава на мушката на престъпници, които се опитва да унищожи през цялата си кариера.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.