Roadkill Season 1 / Убийство на пътя Сезон 1 (2020)

Roadkill Season 1 / Убийство на пътя Сезон 1 (2020)

Roadkill Season 1 / Убийство на пътя Сезон 1 (2020)
Трилър Драма Сериали
4 x 60 мин. 6.4 71 726

Roadkill Season 1 /  Убийство на пътя Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Великобритания
Жанр: Трилър, Драма, Сериали
Режисьор: Дейвид Хейр
Участват: Мили Брейди, Иън де Кестекър, Сара Грин, Сийсе Кнусен, Хю Лори, Хелън Маккрори, Пипа Бенет-Уорнър, Шалом Брюн-Франклин, Ема Кунниф, Патриша Ходж, Кейти Лун, Джаг Пател, Тони Питс, Пип Торънс, Оливия Винал
Времетраене: 4 x 60 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10846250/

Животът на харизматичния политик Питър Лорънс се разпада. Той обаче няма скрупули и не го глождят угризения за начина, по който се опитва да уреди кариерата си. Дали ще успее да спечели за пореден път?


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.