Partisan Season 1 / Партизанин Сезон 1 (2020)

Partisan Season 1 / Партизанин Сезон 1 (2020)

Partisan Season 1 / Партизанин Сезон 1 (2020)
Трилър Криминален Драма Скандинавски Сериали
5 x 45 мин. 5.6 17 334

Partisan Season 1 / Партизанин Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Швеция
Жанр: Сериали, Драма, Криминален, Трилър
Режисьор: Амир Камдин
Участват: Фарес Фарес, Йохан Рхеборг, Анна Бьорк, София Каремир, Илвали Рурлинг, Емили Гарберс, Линус Уолгрен, Кола Краузе, Рафаел Петерсон
Времетраене: 5 x 45 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10768238/

Развиващ се в идиличната обстановка на Йорднара, затворена общност, която управлява много успешна биологична ферма. Мъж приема предложение за работа и скоро научава за техните неортодоксални правила и рутинни практики.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
[related-news]
Подобни филми:
    {related-news}
[/related-news]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.