Salem Season 1 / Салем Сезон 1 (2014)

Salem Season 1 / Салем Сезон 1 (2014)

Salem Season 1 / Салем Сезон 1 (2014)
Трилър Ужаси Драма Сериали
13 x 45 мин. 7.2 174 335

Salem Season 1 / Салем Сезон 1 (2014)

Година: 2014
Държава: САЩ
Жанр: Трилър, Ужаси, Драма, Сериали
Режисьор: Ричард Шепард
Участват: Джанет Монтгомъри, Сет Гейбъл, Шейн Уест, Азур Парсънс, Зандър Бъркли
Времетраене: 13 x 45 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2963254/

"Салем" е създаден по идея на сценаристите Бранън Брага (24, Terra Nova) и Адам Саймън (The Haunting in Connecticut) и напълно заслужава да се подреди сред сериалите, които не бива да гледате преди лягане. Пречупена през техния поглед, историята на салемските вещици стъпва на реалните исторически събития, но не се придържа стриктно към тях.
В "Салем" вещиците са истински - нито са онези, които очаквате да бъдат, нито са такива, каквито сте си ги представяли. Мери Сибли (Джанет Монтгомъри) е най-могъщата вещица в града и едновременно с това е съпруга на най-влиятелния човек в Салем. Докато Мери води своя двойствен живот без никой да подозира истината, тя разчита на своята вярна приятелка Титуба (Ашли Мадекуи). Безскрупулна и жестока, Мери има напълно основателна причина за решението, което е взела и е готова на всичко, за да унищожи пуританите и да завземе Салем. Единствената й слабост е Джон Алдън (Шейн Уест).


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.