Cult Season 1 / Култ Сезон 1 (2013)

Cult Season 1 / Култ Сезон 1 (2013)

Cult Season 1 / Култ Сезон 1 (2013)
Трилър Криминален Драма Мистерия БГ Аудио Сериали
13 x 60 мин. 6.1 67 352

Cult Season 1 / Култ Сезон 1 (2013)

Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Мистерия, Драма
Режисьор: Натан Хоуп
Участват: Алона Тал, Робърт Непър, Мат Дейвис, Мери Авгеропулос, Джесика Лукас, Джеймс Пицинато, Джефри Пиърс, Кадим Хардисън
Времетраене: 13 x 60 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2193053/

Интернет журналистът Джеф с помощта на филмовата асистентка Скай започва да разследва странни случаи и изчезвания, свързани с популярния телевизионен крими-сериал “Култ“. Двамата фокусират разследването си върху няколко фанатични и непредвидими фенове на сериала, за които се смята, че пресъздават престъпленията от екрана в реалния живот.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.