Valkyrien Season 1 / Валкирия Сезон 1 (2017)

Valkyrien Season 1 / Валкирия Сезон 1 (2017)

Valkyrien Season 1 / Валкирия Сезон 1 (2017)
Трилър Драма Скандинавски Сериали
8 x 45 мин. 7.4 55 548

Valkyrien Season 1 / Валкирия Сезон 1 (2017)

Година: 2017
Държава: Норвегия
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Thomas Torjussen, Lars Gudmestad, Simen Svale Skogsrud
Участват: Елън Биргит Уинтър, Pål Sverre Valheim Hagen, Свен Нордин, Mikkel Bratt Silset, Пиа Халвошен, Joachim Rafaelsen, Laila Goody, Хине Корнилия Педерсен, Ameli Isungset Agbota
Времетраене: 8 x 45 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5170828/

Скандинавски сериал ноар, който навлиза в най-мрачните дълбини на човешката душа и проявлението на злото. Норвежкият трилър разказва историята на талантлив доктор, направил си нелегална клиника. Всичко започва от момента, в който се опитва отчаяно да намери лек за нелечимо болната си жена. Когато болницата, в която работи, прекратява тези негови експерименти, той основава незаконна клиника, скрита в старо бомбоубежище в Осло. През цялото продължение на поредицата имаме усещането за обреченост и за някаква безизходица на прага на глобална катастрофа. И докато докторът се опитва да помогне на свои пациенти и в същото време да прави експерименти, с които да намери лек за жена си, се питаме на какво наистина сме способни, за да спасим човека, когото обичаме?
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.