Light as a Feather Season 1 / Леки като перо Сезон 1 (2018)

Light as a Feather Season 1 / Леки като перо Сезон 1 (2018)

Light as a Feather Season 1 / Леки като перо Сезон 1 (2018)
Трилър Драма Сериали
10 x 25 мин. 6.5 17 082

Light as a Feather Season 1 / Леки като перо Сезон 1 (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: R. Lee Fleming Jr.
Участват: Лиана Либерато, Хейли Рам, Бриан Тжу, Брент Ривера, Дилън Спрейбери, Пейтън Лист, Ajiona Alexus, Джордан Родригес, Кира Косарин, Кейтлин Накън, Фрой Гутиерез, Adriyan Rae, Алекс Бърис
Времетраене: 10 x 25 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8619822/

Историята проследява пет тийнейджърки, които се забъркват със свръхестествени сили, произтичащи от една невинна игра на "Лек като перо, твърд като дъска". Когато момичетата започват да умират по начина, по който е било предсказано, оцелелите трябва да разберат защо точно те са нарочени и дали злата сила, която ги убива не е една от тях.


[media=https://www.youtube.com/watch?v=50i_7HIv_Qc]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.