Vis A Vis Season 4 / Лице в лице Сезон 4 (2019)

Vis A Vis Season 4 / Лице в лице Сезон 4 (2019)

Vis A Vis Season 4 / Лице в лице Сезон 4 (2019)
Трилър Драма Европейски Сериали
8 x 53 мин. 8.2 62 832

Vis A Vis Season 4 / Лице в лице Сезон 4 (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Испания
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Daniel Écija, Álex Pina, Iván Escobar, Esther Martínez Lobato
Участват: Maggie Civantos, Itziar Castro, Alba Flores, Laura Baena, Najwa Nimri, Zaira Perez, Berta Vázquez, María Isabel Díaz, Adriana Paz, Marta Aledo, Abril Zamora
Времетраене: 8 x 53 мин.
Рейтинг: 8.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4524056

Да влезеш невинна в затвора и впоследствие да се забъркаш в толкова престъпления... Как се промени главната ни героиня Макарена и какво я очаква в трети сезон на сериала, предстои да видим.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.