Mientras duermes / Докато спиш (2011)

Mientras duermes / Докато спиш (2011)

Mientras duermes / Докато спиш (2011)
Трилър Ужаси Филми
102 мин. 7.2 76 352


Година: 2011
Държава: Испания
Жанр: Трилър, Ужаси, Филми
Режисьор: Жауме Балагуеро
Участват: Луис Тосар, Марта Етура, Алберто Сан Хуан, Петра Мартинес, Карлос Ласарте, Пеп Тосар
Времетраене: 102 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1437358/

Цезар работи като портиер в жилищна сграда в Барселона. Той не е от най-щастливите хора и изпитва остра нужда да открие някакъв смисъл, заради който да продължи да живее. Присъствието му остава почти незабелязано от хората живеещи в сградата, но затова пък, той наблюдава тях много внимателно. Той знае дори и най-интимните детайли за живота им, знае всичко за тях, особено за една от тях.

Клара е енергична млада жена, която винаги гледа от позитивната страна на нещата. Нейното добро настроение кара Цезар да настръхва. Той няма да бъде щастлив докато не изтрие усмивката от лицето й веднъж завинаги, защото се “храни” с болката на другите хора. Той процъфтява в нея и най-много обича да засее семето на нещастието и да го гледа как расте. В Клара Цезар вижда перфектната цел и той ще направи невъзможното, за да стъжни живота й. Проблемът е, че той се държи прекалено самоуверено и внимателно подготвеният му план започва да се разпада. За щастие обаче, има още един коз скрит в ръкава си.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.