The Insider / Вътрешен човек 1999

The Insider / Вътрешен човек 1999

The Insider / Вътрешен човек 1999
Трилър Драма БГ Аудио Филми
157 мин. 7.9 63 209


Година: 1999
Държава: САЩ
Жанр: Трилър, Драма, БГ Аудио
Режисьор: Майкъл Ман
Участват: Ал Пачино, Ръсел Кроу, Кристофър Плъмър, Брекин Мейър, Майкъл Гембън, Стивън Тоболовски, Джина Гършон
Времетраене: 157 мин.
Рейтинг: 7.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0140352/

Увлекателният и въздействащ трилър ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК разказва историята на един обикновен човек, изправен срещу големия бизнес и повлякъл след себе си множество хора, които ще трябва да се борят за живота си. Носителят на награда "Оскар" Ал Пачино ("Всяка една неделя", "Адвокат на дявола") и носителят на награда "Оскар"
Ръсел Кроу ("Поверително от Ел Ей", "Гладиатор") изпълняват ролите на двама мъже, които се отправят на кръстоносен поход за решаването на взривоопасен проблем, засягащ общественото здраве.

Не след дълго те откриват с какво настървение големите корпорации искат да запазят своите печалби. С участието и на Кристофър Плъмър (Малкълм Х) и Джина Гершон (Лице назаем), ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК ще ви прикове към екрана с многобройните си и неочаквани обрати.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.