Wiedźmin Season 1 / Вещерът Сезон 1 (2002)

Wiedźmin Season 1 / Вещерът Сезон 1 (2002)

Wiedźmin Season 1 / Вещерът Сезон 1 (2002)
Приключенски Фентъзи Сериали
13 x 50 мин. 5.4 271 744

Wiedźmin Season 1 / Вещерът Сезон 1 (2002)

Година: 2002
Държава: Полша
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Marek Brodzki
Участват: Михал Зебровски, Grażyna Wolszczak, Zbigniew Zamachowski, Мачей Козловски, Ewa Wiśniewska, Anna Dymna, Мария Пешек, Andrzej Chyra, Даниел Олбрихски, Jarosław Boberek, Karolina Gruszka, Marek Walczewski, Paweł Małaszyński, Olgierd Łukaszewicz
Времетраене: 13 x 50 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1070742/

В древни времена, когато по земята бродили великани и джуджета, а коварни дракони похищавали прекрасни принцеси, безстрашни вещери защитавали света от чудовищата, които заплашвали хората. Един от тях бил Гералт от Ривия, възпитаник на мъдри друиди, заклели се да помагат на всеки, който се оказвал в беда, без да се месят в хорските дела. В 13 серии са показани неговите приключения. "Вещер" е талантлива екранизация на популярните разкази на Анджей Сапковски.

В увлекателния фентъзи епос на режисьора Марек Бродски участват известните полски актьори:
Михал Жебровски - ГЕРАЛТ ( "Пан Тадеуш", "С огън и меч" ),
Збигнев Замаховски - ЛЮТИЧЕТО ( трилогията "Три цвята", "С огън и меч" ),
Даниел Олбрихски - ФИЛАВАН ( "Сибирският бръснар", "С огън и меч", "Потоп" ) и др.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.