Научи меня жить Season 1 / Научи ме да живея Сезон 1 (2016)

Научи меня жить Season 1 / Научи ме да живея Сезон 1 (2016)

Научи меня жить Season 1 / Научи ме да живея Сезон 1 (2016)
Криминален Драма Руски Сериали
12 x 50 мин. 6.8
Научи меня жить Season 1 / Научи ме да живея Сезон 1 (2016)


Година: 2016
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Драма, Руски, Сериали
Режисьор: Валентин Донсков
Участват: Кирилл Кяро, Анна Попова, Алексей Барабаш, Елена Подкаминская, Игорь Скляр, Юрий Цурило, Андрей Казаков, Василий Мищенко, Елена Яковлева, Андрей Фролов (II), Роман Полянский, Екатерина Волкова (I), Яков Шамшин, Виктор Потапешкин, Александр Иваненко, Анатолий Бобер
Времетраене: 12 x 50 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt6372362/

Жителите на красив град са потресени от жестоките ритуални убийства, които се случват и повтарят престъпления, извършени преди повече от 30 години. Виновният отдавна е в затвора с доживотна присъда. Грешка на следствието или имитатор? Следовател Маргарита Сторожева и консултантът на полицията, психотерапевт Иля Лавров се заемат с разследването. Връзката води към един човек, заради когото човек лежи с доживотна присъда. Дали е виновен или е грешка на разследването?
[media=https://www.youtube.com/embed/FgYfKXmO0D8]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.