Волк Season 1 / Вълк Сезон 1 (2020)

Волк Season 1 / Вълк Сезон 1 (2020)

Волк Season 1 / Вълк Сезон 1 (2020)
Криминален Драма Мистерия Руски Сериали
14 x 50 мин. 6.9

Волк Season 1 / Вълк Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Руски, Сериали
Режисьор: Геннадий Островский
Участват: Денис Шведов, Сергей Маковецкий, Артур Смольянинов, Елена Подкаминская, Антон Васильев, Виктор Проскурин, Алёна Михайлова, Марина Зудина, Виталий Хаев, Саид Багов, Мария Ульянова, Аскар Нигамедзянов
Времетраене: 14 x 50 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt10043766/?ref_=fn_al_tt_10

След неуспешна специална операция разузнавачът Александър Волк се озовава в арабски затвор в Близкия Изток. Няколко години по–късно, пенсионираният генерал-майор от КГБ Голцман му помага да излезе от плен, но в замяна моли Волк да намери убийците на сина му. Убитият е добър приятел на Александър, така че той веднага се захваща за работа. В навечерието на смъртта си, синът на Холцман разследва събитията от 3 юни 1943 г. на Каменния мост в Москва, където дъщерята на посланика на СССР в Мексико е убита. Волк възстановява събитията от миналото, но колкото повече научава, толкова по-голяма става опасността.
[media=https://www.youtube.com/embed/LwY898kySJI]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.