Big Sky Season 1 / Безкрайно небе Сезон 1 (2020)

Big Sky Season 1 / Безкрайно небе Сезон 1 (2020)

Big Sky Season 1 / Безкрайно небе Сезон 1 (2020)
Криминален Драма Мистерия БГ Аудио Сериали
16 x 60 мин. 6.6 77 206


Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, БГ Аудио, Сериали
Режисьор: Дейвид Е. Кели
Участват: Катрин Уиник, Райън Филип, Джеси Джеймс Кайтел, Кайли Бънбури, Диди Пфайфер, Браян Джерати, Натали Алин Линд, Джейд Петиджон, Джон Каръл Линч, Брук Смит, Валери Махафей, Патрик Галахър, Гейдж Маржеф, Джефри
Времетраене: 16 x 60 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt11794642/

„Безкрайно небе“, от забележителния разказвач Дейвид Кели („Големите малки лъжи“), е изпълнен с напрежение трилър, проследяващ историята на частните детективи Каси Дюeл и Коди Хойт, които работят заедно с неговата бивша съпруга и бивш полицай Джени Хойт по издирването на две сестри, отвлечени от шофьор на камион на отдалечена магистрала в Монтана. Когато се оказва, че това не са единствените момичета, изчезнали в района, те трябва да се надпреварват с времето, за да открият похитените, преди да е станало твърде късно.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.