American Crime Story Season 2 / Американска криминална история Сезон 2 (2018)

American Crime Story Season 2 / Американска криминална история Сезон 2 (2018)

American Crime Story Season 2 / Американска криминална история Сезон 2 (2018)
Криминален Драма Биографичен Сериали
9 x 42 мин. 8.4 55 319

American Crime Story Season 2 / Американска криминална история Сезон 2 (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Биографичен, Сериали
Режисьор: Скот Алекзандър, Лари Каражевски
Участват: Стърлинг Браун, Кенет Чой, Крисчън Клеменсън, Куба Гудинг Джуниър, Сара Полсън, Джон Траволта, Едгар Рамирес, Дарън Крис, Рики Мартин, Пенелопе Крус
Времетраене: 9 x 42 мин.
Рейтинг: 8.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2788432/

Американска криминална история (на английски: American Crime Story) е американски криминален телевизионен сериал по действителен случай, създаден от Скот Алекзандър и Лари Каражевски, които са и изпълнителни продуценти на проекта, заедно с Брад Фалчък, Нина Джейкъбсън, Райън Мърфи и Брад Симпсън. Подобно на Зловеща семейна история, също по идея на Мърфи и Фалчък, сериалът представя различна история всеки сезон, всяка от които не е свързана с другите. Създателите на продукцията, Алекзандър и Каражевски, напускат проекта след първи сезон.
Вторият сезон с подзаглавие „Убийството на Джани Версаче“ разследва неочакваната смърт на известния дизайнер Джани Версаче, който е застрелян от серийния убиец Андрю Кънанан. Историята е написана по книгата „Вулгарни ласки: Андрю Кънанан, Джани Версаче и най-мащабното провалило се издирване в историята на САЩ“ на Маурин Орт.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.