Канцелярская крыса Season 1 / Канцеларският плъх Сезон 1 (2018)

Канцелярская крыса Season 1 / Канцеларският плъх Сезон 1 (2018)

Канцелярская крыса Season 1 / Канцеларският плъх Сезон 1 (2018)
Криминален Драма Мистерия Руски Сериали
16 x 50 мин.

Канцелярская крыса Season 1 / Канцеларският плъх Сезон 1 (2018)

Година: 2018
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Руски, Сериали
Режисьор: Иван Глубоков
Участват: Алексей Кравченко, Константин Стрельников, Ингрид Олеринская, Елена Полякова, Алексей Нилов, Вадим Сквирский, Роман Жилкин, Валерий Гришко, Андрей Павловец, Екатерина Рокотова, Сергей Кошонин, Андрей Полищук, Дмитрий Сутырин
Времетраене: 16 x 50 мин.
Полицейският служител майор Андрей Вершинин е повишен и преместен в пограничния град Портов. На новото място му предстои да заеме поста шеф на управлението по вътрешните работи... на мястото на скоро загиналия полковник Авдеев. Новият началник е посрещнат доста хладно, като подчинените влизат в постоянен конфликт с него, а пресата и обществото са възмутени от това назначение след последния нагъл обир. Само журналистката Ана Логинова се опитва да бъде полезна на Андрей и с общи усилия да открият виновника посял беззаконието в града...
[media=https://www.youtube.com/embed/4NacT5dkXpQ]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.