Springfloden Season 2 / Пролетен прилив Сезон 2 (2018)

Springfloden Season 2 / Пролетен прилив Сезон 2 (2018)

Springfloden Season 2 / Пролетен прилив Сезон 2 (2018)
Криминален Драма Мистерия Скандинавски Сериали
10 x 44 мин. 7.5 73 976

Springfloden Season 2 / Пролетен прилив Сезон 2 (2018)

Година: 2018
Държава: Швеция
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Скандинавски, Сериали
Режисьор: Сесилия Бьорлинд, Ролф Бьорлинд
Участват: Джулия Рагнарсън, Кел Бергквист, Сесилия Нилсон, Дар Салим, Микаела Торсен, Арвин Кананян, Михаел Сегерстрьом, Юхан Видерберг, Леонард Самуелсон Хайнеман, Мартен Клинберг, Петер Карлберг, Густав Линд, Рафаел Едхолм
Времетраене: 10 x 44 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5194410/

"Пролетен прилив" се редува между времевите линии от 1987 до 2011 г. Проследява кадетката на полицейската академия Оливия Рьонинг и нейната работа за задание в клас: На нея е възложена задачата да разгадае тайната на един студен случай от 1987 г., при който трима души садистично са убили младa жена на плажа на островите Костер - убийство, на което неволно е станало свидетел младо момче. По това време националният следовател по убийствата Том Стилтън не успя да реши случая, тъй като не можe да установи самоличността на жертвата, да открие убийците или да установи мотив за убийството. И така беше отложено. Петнадесет години по-късно той възприема нов подход към случая, но нелекият развод на Стилтън, го оставя в крехко психическо състояние, което се влошава още повече. Докато Рьонинг се рови в делата, тя подрежда пъзела колкото може, но все още има много въпроси, оставени без отговор. Това, което наистина би й помогнало, е да получи информация от бившия детектив, бездомният Стилтън.
[media=https://www.youtube.com/embed/bi-pZkxnayo]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.