Сенке над Балканом Season 1 / Сенки над Балкана Сезон 1 (2017)

Сенке над Балканом Season 1 / Сенки над Балкана Сезон 1 (2017)

Сенке над Балканом Season 1 / Сенки над Балкана Сезон 1 (2017)
Криминален Драма Сериали
10 x 60 мин. 9.1 10 619

Сенке над Балканом Season 1 / Сенки над Балкана Сезон 1 (2017)

Година: 2017
Държава: Сърбия
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Драган Белогърлич
Участват: Драган Белогърлич, Сърджан Тодорович, Петре Арсовски, Наташа Нинкович, Милош Тимотиевич, Богдан Диклич, Александър Галибин, Себастиан Каваца
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 9.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6108262/

Действието на този криминален сериал се развива в бурния период между двете Световни войни в кралство Югославия. Място, където политиката, местните интереси, капиталът и престъпността се сливат в едно. Сериалът проследява разследването на двама чудати белградски инспектори, опитващи се да разрешат поредица от ужасяващи ритуални убийства потресли Белград.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.