Graceland Season 2 / Грейсланд Сезон 2 (2014)

Graceland Season 2 / Грейсланд Сезон 2 (2014)

Graceland Season 2 / Грейсланд Сезон 2 (2014)
Криминален Драма Сериали
13 x 42 мин. 7.7 57 450

Graceland Season 2 / Грейсланд Сезон 2 (2014)

Година: 2014
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Джеф Истен
Участват: Даниел Сунджата, Ванеса Ферлито, Арън Твейт, Брандън Джей Макларън, Серинда Суон, Педро Балмаседа, Педро Паскал
Времетраене: 13 x 42 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2393813/

Вторият сезон на „Грейсланд“ следва живота на шестима федерални агенти под прикритие, които живеят заедно в правителствена къща, намираща се на брега на красив плаж в Южна Калифорния. Тези агенти от ФБР, ДЕА и Митническите служби живеят в лъжи, борейки се да поддържат чувството си за нормалност.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.