Rocco Schiavone Season 1 / Роко Скиавоне Сезон 1 (2016)

Rocco Schiavone Season 1 / Роко Скиавоне Сезон 1 (2016)

Rocco Schiavone Season 1 / Роко Скиавоне Сезон 1 (2016)
Криминален Драма БГ Аудио Сериали
9 x 50 мин. 8.0 102 655

Rocco Schiavone Season 1 / Роко Скиавоне Сезон 1 (2016)

Година: 2016
Държава: Италия
Жанр: Сериали, Драма, Криминален
Режисьор: Michele Soavi
Участват: Marco Giallini, Claudia Vismara, Ernesto D'Argenio, Isabella Ragonese, Christian Ginepro, Massimiliano Caprara, Francesco Acquaroli, Massimo Olcese, Масимо Риал, Gino Nardella, Филипо Дини, Анна Ферцети, Francesca Cavallin, Марина Капелини, Giorgia Wurth, Лука Сета
Времетраене: 9 x 50 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt6231158/

Заместник-шефът на полицията Роко Скиавоне не е типичният полицай и пример за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особено покорен, италианецът трябва да контролира нервите си и променливото си настроение. Детективът е заточен в провинциално алпийско градче - наказание, което го удря право в сърцето. Той все още е вкопчен в миналото и често се размотава със съмнителните си приятели от детинство, но ще трябва да свикне и с потайните местни.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.