Кантора Митрани Season 1 / Кантора Митрани Сезон 1 (2012)

Кантора Митрани Season 1 / Кантора Митрани Сезон 1 (2012)

Кантора Митрани Season 1 / Кантора Митрани Сезон 1 (2012)
Криминален БГ Аудио Български Сериали
12 x 45 мин. 7.6 12 614
Кантора Митрани Season 1 / Кантора Митрани Сезон 1 (2012)


Година: 2012
Държава: България
Жанр: Сериали
Режисьор: Виктор Божинов
Участват: Любомир Младенов, Атанас Михайлов, Ралица Паскалева, Меглена Караламбова
Времетраене: 12 x 45 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt2407472/

Първият български адвокатски сериал проследява съдбите и личната борба на тримата адвокати от „Кантора Митрани“, които не просто играят по правилата, а ги създават.
Берто Митрани (Любомир Младенов) е успял софийски адвокат, за когото в тази игра няма тайни. Изгубил своето зрение като юноша, днес той е воден от изключителното си чувство за справедливост и рядко срещан в наши дни рицарски морал. Старата школа е новата школа! Със своя необикновен усет за добро и лошо, Берто е водещ модел на подражание за младия, но много амбициозен втори адвокат в кантората – Борис Видолов (Атанас Михайлов). Към тях скоро се присъединява и чаровната Милена Хаджийска (Ралица Паскалева).


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.