Wisting Season 1 / Вистинг Сезон 1 (2019)

Wisting Season 1 / Вистинг Сезон 1 (2019)

Wisting Season 1 / Вистинг Сезон 1 (2019)
Криминален Драма Скандинавски Сериали
10 x 60 мин. 7.4 215 894

Wisting Season 1 / Вистинг Сезон 1 (2019)

Година: 2019
Държава: Норвегия
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Катарина Лаунинг
Участват: Кери-Ан Мос, Свен Нордин, Ларс Бърдж, Mads Ousdal, Теа Грийн Лундберг, Gard B. Eidsvold, Ulrikke Hansen Døvigen, Irina Eidsvold Tøien, Heidi Goldmann, Черсти Сандал, Jonas Strand Gravli, Ричи Кембъл, Fridtjov Såheim
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7875794/

Съчувствен, педантичен и безмилостен - единственото нещо, което може да избяга от детектив Ларвик Уилям Вистинг в своя лов за най-известните престъпници в Норвегия, е щастливият семеен живот. И когато два мистериозни смъртни случаи прекъсват Коледа на Вистинг, това е началото на конфронтация с най-смъртоносния убиец от всички тях.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.