Umbre Season 2 / В сенките Сезон 2 (2017)

Umbre Season 2 / В сенките Сезон 2 (2017)

Umbre Season 2 / В сенките Сезон 2 (2017)
Криминален Драма Сериали
6 x 45 мин. 8.8 13 457

Umbre Season 2 / В сенките Сезон 2 (2017)

Година: 2017
Държава: Румъния
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Bogdan Mirica
Участват: Шербан Павлу, Дору Ана, Анди Васлуиану, Теодор Корбан, Диана Кавалиоти, Костел Кашкавал, Адриан Титиени
Времетраене: 6 x 45 мин.
Рейтинг: 8.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4269716/

Релу е семеен мъж. Има съпруга, две деца и живее двойствен живот. В очите на своето семейство е обикновен шофьор на такси. Никой не подозира, че работи като събирач на дългове за местен мафиот. Нито един от двата свята, които Релу обитава – този на семейството и този на мафията – не знае за съществуването на другия. Релу държи всичко под контрол, но не задълго. След като без да иска убива човек, Релу се опитва да избяга от подземния свят, но не успява да намери път за бягство. С всеки изминал ден тайните натежават все повече и повече, а лъжите започват да излизат наяве една по една.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.