Blue Bloods Season 7 / Синя кръв Сезон 7 (2016)

Blue Bloods Season 7 / Синя кръв Сезон 7 (2016)

Blue Bloods Season 7 / Синя кръв Сезон 7 (2016)
Криминален Драма Сериали
22 x 43 мин. 7.5 55 285

Blue Bloods Season 7 / Синя кръв Сезон 7 (2016)

Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Криминален, Драма, Криминален, Драма
Режисьор: Майкъл Куста
Участват: Том Селек, Дани Уолбърг, Бриджит Мойнахан, Уил Естес, Лен Карю, Ейми Карлсън, Дженифър Еспозито, Никълас Туртуро
Времетраене: 22 x 43 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1595859/

Франк Рейгън е комисар на нюйоркската полиция и оглавява както полицейското управление, така и рода Рейгън. Той управлява в службата си толкова дипломатично, колкото и в семейството си. Дори в случаите, когато е намесена политиката, а тя е създала доста неприятности на неговия смел баща Хенри, когато самият той е заемал поста.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.