Blue Bloods Season 2 / Синя кръв Сезон 2 (2011)

Blue Bloods Season 2 / Синя кръв Сезон 2 (2011)

Blue Bloods Season 2 / Синя кръв Сезон 2 (2011)
Криминален Драма Сериали
22 x 43 мин. 7.5 31 260

Blue Bloods Season 2 / Синя кръв Сезон 2 (2011)

Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Майкъл Куста
Участват: Том Селек, Дани Уолбърг, Бриджит Мойнахан, Уил Естес, Лен Карю, Ейми Карлсън, Дженифър Еспозито, Никълас Туртуро
Времетраене: 22 x 43 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1595859/

Франк Рейгън е комисар на нюйоркската полиция и оглавява както полицейското управление, така и рода Рейгън. Той управлява в службата си толкова дипломатично, колкото и в семейството си. Дори в случаите, когато е намесена политиката, а тя е създала доста неприятности на неговия смел баща Хенри, когато самият той е заемал поста.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.