Agatha Christie Poirot Season 2 / Поаро на Агата Кристи Сезон 2 (1990)

Agatha Christie Poirot Season 2 / Поаро на Агата Кристи Сезон 2 (1990)

Agatha Christie Poirot Season 2 / Поаро на Агата Кристи Сезон 2 (1990)
Криминален Мистерия Сериали
9 x 50 мин. 8.6 190 358

Agatha Christie Poirot Season 2 / Поаро на Агата Кристи Сезон 2 (1990)

Година: 1990
Държава: Великобритания
Жанр: Криминален, Мистерия, Сериали
Режисьор: Рос Девиниш
Участват: Дейвид Суше, Хю Фрейзър, Филип Джаксън, Полин Моран, Вас Андерсън
Времетраене: 9 x 50 мин.
Рейтинг: 8.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0094525/

"Поаро" ( или "Поаро на Агата Кристи" ) е британски телевизионен детективски сериал въз основа на работите на Агата Кристи, посветени на на белгийският детектив Еркюл Поаро. От Англия до Средиземно море, Поаро неуморно преследва убийци и похитители, отровители и конспиратори, крадци и предатели и разрешава мистериите елегантно и със стил присъщи единствено на уникалния му ум.

Еркюл Поаро е измислен белгийски детектив, създаден от авторката на криминални романи Агата Кристи. Заедно с Мис Марпъл, Поаро е от най-популярните герои на писателката. Присъства в 33 романа и 51 кратки разкази, публикувани между 1920 и 1975. Действието в тях се развива в същия период.

Името му произлиза от съчетание на имената на известните по това време детективи Hercule Popeau и Monsieur Poiret. Двамата са също измислени, техни автори са съответно Marie Belloc Lowndes и Frank Howel Evans.

Героят на Кристи е от белгийски произход и без съмнение е резултат от ранната разработка на героя още в първата книга на Кристи, написана през 1916 (но издадена едва през 1920). Вероятно Кристи прави своя герой белгиец, заради окупацията на Белгия от Германия по това време. Смятало се за израз на патриотизъм да симпатизираш на белгийците, тъй като влизането на Великобритания в Първата Световна Война до голяма степен е било насърчено от събитията в Белгия.

Главният герой Поаро впряга малките си сиви клетки, за да разреши всеки един от случаите си . Благодарение на блестящите си умозаключения белгийският детектив се справя успешно с всяка една от заплетените загадки.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.