The Art of More Season 1 / Повече от изкуство Сезон 1 (2015)

The Art of More Season 1 / Повече от изкуство Сезон 1 (2015)

The Art of More Season 1 / Повече от изкуство Сезон 1 (2015)
Криминален Драма Сериали
10 x 60 мин. 5.9 40 601

The Art of More Season 1 / Повече от изкуство Сезон 1 (2015)

Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Гари Фледър, Стивън А. Аделсън, Ерик Кануел, Шон Пилър, Джеф Ренфро
Участват: Кейт Босуърт, Денис Куейд, Кристън Кук, Кари Елуис, Мерит Патерсън, Сандрин Холт
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4633680/

"Повече от изкуство" (алтернативно заглавие "Изкуството на измамата".) е драматичен сериал, който ще ни потопи в света на търговията с произведения на изкуството, където нашият герой е Греъм Конър - амбициозен кариерист от работническата класа в Бруклин, твърдо решен да достигне върха на социалната стълба. Завърнал се от служба в Ирак, Греъм е участвал активно в контрабандата на артефакти, а връзките, които е създал му помагат да започне работа на ниска позиция в една от най-класните аукционни къщи в Ню Йорк - "Парк-Мейсън". Наставляван от колекционера Артър Давънпорт, Греъм се опитва да скрие миналото си и да се изстреля на видно място в бизнеса, като продаде на търг колекция от произведения на изкуството, собственост на магната в недвижимите имоти, милиардера с амбиции в политиката - Сам Брукнър. Все пак, Греъм не е единственият претендент за място на върха - пред себе си има същата амбициозна конкуренция в лицето на Роксана Уитман, дъщеря на шефа на основния съперник на "Парк-Мейсън", която се бори с нокти и зъби, за да създаде собствено име и да пребори демоните си. Във всеки епизод, един ценен обект застава на фокус - оригинален лист с текстове на Пийт Таунсенд, крадени златни монети, дневник на изследовател. Сюжетът ни разкрива трудностите при ценообразуването, следваме потенциалните купувачи и в крайна сметка виждаме кой печели наддаването. Някои случаи изискват детективска работа, други - правни маневри. Някои случаи водят до забавни конфронтации, други до смели измами, а трети до емоционални сблъсъци между членовете на семействата.[media=https://www.youtube.com/watch?v=GaoT0ad3Ors]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.