Alta mar Season 1 / В открито море Сезон 1 (2019)

Alta mar Season 1 / В открито море Сезон 1 (2019)

Alta mar Season 1 / В открито море Сезон 1 (2019)
Криминален Драма Европейски Сериали
8 x 50 мин. 6.9 66 544

Alta mar Season 1 / В открито море Сезон 1 (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Испания
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Ramón Campos, Gema R. Neira
Участват: Ивана Бакеро, Джон Кортахарена, Alejandra Onieva, Eloy Azorín, José Sacristán, Manuela Vellés, Феликс Гомес, Тамар Новас, Daniel Lundh, Laura Prats
Времетраене: 8 x 50 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8961508/

Действието се развива в огромен океански лайнер, пълен с пътници, пътуващи от Европа до Америка в търсене на по-добро бъдеще. Между пасажерите са две сестри, Каролина и Ева, красивия офицер, Николас Салас, когото съдбата е поставила на грешното място и една загадка за разрешаване: убийството на пътник, чието име не фигурира в списъка на кораба, и за който никой не си спомня. Обичайни интриги на кораба, който крие във всяка кабина история с тъмна тайна. Само едно е ясно: в открито море, убиецът няма да може да напусне кораба.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.