Queen of the South Season 3 / Кралицата на Юга Сезон 3 (2018)

Queen of the South Season 3 / Кралицата на Юга Сезон 3 (2018)

Queen of the South Season 3 / Кралицата на Юга Сезон 3 (2018)
Криминален Драма БГ Аудио Сериали
13 x 42 мин. 7.9 131 480

Queen of the South Season 3 / Кралицата на Юга Сезон 3 (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Криминален
Режисьор: Joshua John Miller, M.A. Fortin
Участват: Алис Брага, Питър Гжадиот, Hemky Madera, Джон-Майкъл Екер, Жоаким де Алмейда, Джъстина Мачадо, Gerardo Taracena, Янси Ариас, Алфонсо Ерера, Дейвид Андрюс, Кетърин Уилис
Времетраене: 13 x 42 мин.
Рейтинг: 7.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1064899/

Телевизионната екранизация разказва историята на Тереса Мендоса, която - след неочакваното убийство в Мексико на приятеля й наркотрафикант - е принудена да избяга и да търси убежище в САЩ. Там тя обединява усилия с човек от миналото си, за да детронира лидера на същия наркопласьорски кръг, който я е принудил да се укрива. Докато се случва всичко това, тя научава тънкостите на занаята и стратегически се позиционира като лидер на картела.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.