Sorjonen Season 2 / Пограничен град Сезон 2 (2018)

Sorjonen Season 2 / Пограничен град Сезон 2 (2018)

Sorjonen Season 2 / Пограничен град Сезон 2 (2018)
Криминален Драма Скандинавски Сериали
10 x 60 мин. 7.6 126 534

Sorjonen Season 2 / Пограничен град Сезон 2 (2018)

Година: 2018
Държава: Финландия
Жанр: Сериали, Криминален
Режисьор: Miikko Oikkonen
Участват: Оливия Айнали, Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Ленита Суси, Matleena Kuusniemi, Ilkka Villi, Kristiina Halttu, Джазмин Хамид, Niina Nurminen, Джан Виртанен, Мико Лепилампи, Лора Малмиваара, Sampo Sarkola
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4937942/

Главен следовател по убийствата от столицата на Финландия се премества в малкия град Лаппеенранта близо до руската граница, за да работи по-малко и да прекарва повече време със семейството си. Скоро обаче осъзнава, че границата не е най-спокойното място, което очаква.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.