Deep State Season 2 / Дълбоката държава Сезон 2 (2019)

Deep State Season 2 / Дълбоката държава Сезон 2 (2019)

Deep State Season 2 / Дълбоката държава Сезон 2 (2019)
Криминален Драма БГ Аудио Сериали
8 x 45 мин. 7.0 75 063

Deep State Season 2 / Дълбоката държава Сезон 2 (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма, Криминален
Режисьор: Matthew Parkhill, Simon Maxwell
Участват: Джо Демпси, Марк Стронг, Karima Adebibe, Уолтън Гогинс, Lyne Renée, Анастасия Грифит, Виктория Хамилтън, Alistair Petrie, Kingsley Ben-Adir, Lily Banda, Рейчъл Шели, Александър Сидиг, Зайнаб Джа
Времетраене: 8 x 45 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4785472/

Макс Ийстън е бивш шпионин, чието минало го навестява отново, когато е изтръгнат от новия си живот в Пиренеите и е призован от Джордж Уайт, началник на таен екип на МИ-6/ЦРУ, наречен „Подразделението”. Уайт убеждава Макс да се завърне на служба, за да отмъсти за смъртта на отчуждения си син Хари.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.