The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)

The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)

The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)
Криминален Драма Мистерия БГ Аудио Сериали
10 x 60 мин. 7.7 42 460

The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)

Година: 2016
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма, Мистерия
Режисьор: Harlan Coben
Участват: Ричард Армитидж, Мартин Фрийман, Орландо Блум, Еванджелин Лили, Люк Еванс, Лий Пейс, Кейт Бланшет, Иън Маккелън, Бенедикт Къмбърбач, Ейдън Търнър, Джеймс Несбит, Graham McTavish, Кристофър Лий
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4370528/

Като деца Марк, Пру, Дани и Слейд отиват на приключенски излет в гората. Джеси, 5-годишният брат на Марк, непрекъснато досажда на момчетата. Компанията го прогонва, за да не им пречи. Джеси поема по пътечка сред дърветата и никога не се връща обратно. 20 години по-късно Дани вече е полицай и научава нещо разтърсващо. ДНК от Джеси е открито на местопрестъпление, където е извършено убийство. Явно малкият Джеси е оцелял.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.