Labyrint Season 1 / Лабиринт Сезон 1 (2015)

Labyrint Season 1 / Лабиринт Сезон 1 (2015)

Labyrint Season 1 / Лабиринт Сезон 1 (2015)
Криминален Мистерия БГ Аудио Европейски Сериали
7 x 60 мин. 7.6 58 827

Labyrint Season 1 / Лабиринт Сезон 1 (2015)

Година: 2015
Държава: Чехия
Жанр: Криминален, Мистерия, БГ Аудио, Европейски, Сериали
Режисьор: Петър Хъдски
Участват: Джири Лангмайер, Мирослав Донутил, Михал Далейски
Времетраене: 7 x 60 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4985818/

В изоставена мина, недалеч от Бърно, е открито тялото на местен политик, набито на кол, прободено със средновековен меч и увито с черна отровна змия. Със случая се заема полицията в града, начело с майор Михал Ремеш.
В разследването се включва и детектив Тамара Беркиова от полицията в Братислава, наскоро приключила сходен случай в Словакия, където жертвата е никому неизвестно момиче, но в същия ритуал с меч и змия. С помощта на професор по история, разследващият екип се насочва към картината на Йеронимус Бош „Страшният съд" от ХVІ век, на която са изобразени тела на грешници, наказвани по подобен начин.
Междувременно младо семейство започва да получава по пощата сребърни монети от неизвестен подател, изчезва друго момиче, което много прилича на убитата словачка, а от отдавна запечатаната крипта в подземието на малка селска църква свещеникът започва да чува плач на малко дете. Притиснат от медиите, шефът на полицията в Бърно - Петър Олива, настоява за бързо разрешаване на случая.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.