The Night Of Season 1 / Злокобна нощ Сезон 1 (2016)

The Night Of Season 1 / Злокобна нощ Сезон 1 (2016)

The Night Of Season 1 / Злокобна нощ Сезон 1 (2016)
Криминален Драма Мистерия Сериали
8 x 60 мин. 8.6

The Night Of Season 1 / Злокобна нощ Сезон 1 (2016)

Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Сериали
Режисьор: Стивън Заилиан, Джеймс Марш
Участват: Джон Туртуро, Риз Ахмед, Майкъл К. Уилиямс, Бил Камп, Джени Берлин
Времетраене: 8 x 60 мин.
Рейтинг: 8.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2401256

Стивън Зейлиън: “Това е крими история, полицейска история, правна история, история за изправителните институции. Когато направиш разказ за такъв случай и го разкажеш откровено, той от само себе си се превърща в социален.”

Сериалът е заснет в и в околностите на Манхатън. Базиран е на минисериала на BBC "Criminal Justice" (2008 г.), създаден от Питър Мофат.

Колежанинът Насир "Наз" Хан (в ролята - английският актьор Риз Ахмед), който от пакистанско-американски произход и живее с родителите си в Куинс, Ню Йорк, взима без позволение таксито на баща си, за да отиде на парти в Манхатън. Започнала чудесно, вечерта всъщност се превръща в кошмар, като завършва с ареста на Наз по обвинение в убийство...

Сериалът изследва усложненията на един заплетен кримитален случай с убийство в Ню Йорк, който добива културни и политически окраски. Историята проследява полицейството разследване, правните процедури и правораздавателната система, както и институцията Rikers Island, където обвиняемият очаква делото.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.