The Good Wife Season 1 / Добрата съпруга Сезон 1 (2010)

The Good Wife Season 1 / Добрата съпруга Сезон 1 (2010)

The Good Wife Season 1 / Добрата съпруга Сезон 1 (2010)
Криминален Драма Мистерия Сериали
23 x 43 мин. 8.3

The Good Wife Season 1 / Добрата съпруга Сезон 1 (2010)

Година: 2010
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Сериали
Режисьор: Мишел Кинг, Робърт Кинг
Участват: Джулиана Маргулес, Джош Чарлз, Крис Нот, Кристин Барански, Арчи Панджаби
Времетраене: 23 x 43 мин.
Рейтинг: 8.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1442462/

В драмата "Добрата съпруга", носителката на награда Еми - Джулиана Маргулиес е съпруга и майка, която смело поема отговорност за семейството си и се връща на работа,след като съпругът й е уличен публично в корупция и секс скандал, който го довеждат до затвор.Оставяйки настрана предателството и публичното унижение на своя съпруг Питър, Алиша Флорик започва наново работа като адвокат-защитник. Като младши сътрудник в престижна адвокатстка кантора в Чикаго, тя се присъединява към приятеля си от ученическите години и съдружник във фирмата Уил Гарднър, който с интерес гледа как ще се представи Алиша след 13 години извън съдебната зала.Тя е благодарна,че най-добрия юрист във фирмата - Даян Локхарт, предлага да й бъде ментор,но открива че предложението има условия и тя ще трябва да успее благодарение на собствените си заслуги и тежък труд. Основния опонент на Алиша за място във фирмата е младият двадесет и  няколко годишен Кари, завършил Харвард - любезен на вид, но решен да победи на всяка цена. За щастие Алиша намира съюзник в лицето на частния следовател на фирмата - Калинда.
Трупайки самоувереност с всеки изминал ден, Алиша се превръща от опозорена жена на политик в гъвкава бизнес дама, най - вече с идеята да може да осигури на двете си деца - 14 годишния Зак и 13 годишната Грейс, стабилен дом. За пръв път от години Алиша изменя на амплоато си на "добра съпруга" и поема контрол над съдбата си.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=sJYI9ghiu6g]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.