The Mob Doctor Season 1 / Докторът на мафията Сезон 1 (2012)

The Mob Doctor Season 1 / Докторът на мафията Сезон 1 (2012)

The Mob Doctor Season 1 / Докторът на мафията Сезон 1 (2012)
Криминален Драма Мистерия Сериали
13 x 42 мин. 6.5

The Mob Doctor Season 1 / Докторът на мафията Сезон 1 (2012)

Година: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Сериали
Режисьор: Джош Берман, Роб Райт
Участват: Джордана Спиро, Уилям Форсайт, Желико Иванек, Зак Гилфорд, Джеймс Карпинело, Флориана Лима, Джейми Ли Кришнер, Уенди Макена, Дженифър Бийлс, Майкъл Медсън, Майкъл Рапапорт, Майк Стар
Времетраене: 13 x 42 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2215717/

За повечето лекари Хипократовата клетва е свещена. Но за един доктор в Чикаго, който е длъжник на мафията, спасяването на животи не е единствената грижа. Доктор Грейс Девлин е на върха в медицинския център Чикаго Рузвелт. Умна и самоуверена, тя е смятана за един от най-обещаващите млади хирурзи в страната. Но семейните й връзки я задържат към южняшките й корени. За да плати животозастрашаващия хазартен дълг на брат си, тя сключва сделка с дявола и се съгласява тайно да работи за мафията, която така е презирала. Единственият човек, който знае тайната на Грейс е мъжът, на когото тя е длъжница: шефът на мафията от южната част Константин Александър, чиято връзка с Грейс е повече, отколкото изглежда. Наскоро пуснат от затвора, той иска да възвърне мястото си в организацията с помощта на дясната си ръка - бившото гадже на Грейс, Франко. Докато Грейс се опитва да удовлетворява желанията на тези два противоречиви свята, нейният морал влиза в директен сблъсък със самите неморални неща, които трябва да върши...


Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.