Le nom des gens / Имената на хората (2010)

Le nom des gens / Имената на хората (2010)

Le nom des gens / Имената на хората (2010)
Комедия Европейски Филми
98 мин. 7.2 29 195


Година: 2010
Държава: Франция
Жанр: Комедия, Европейски, Филми
Режисьор: Michel Leclerc
Участват: Jacques Gamblin, Sara Forestier, Zinedine Soualem, Carole Franck, Jacques Boudet, Michele Moretti, Zakariya Gouram, Julia Vaidis-Bogard, Adrien Stoclet, Camille Gigot, Laura Genovino, Rose Marit
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1646974/

Бахия Бенмахмуд (Sara Forestier) е млада и очарователна екстровертна жена, разбираща от политика, с активна гражданска позиция и без никакви комплекси. Тя няма скрупули да спи с врага, ако така ще го привлече за каузата си. Когато среща тихия 40-годишен Артур Мартен (Jacques Gamblin), той й се струва лесно завоевание на пръв поглед. Това обаче може да се окаже доста измамно...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.