Intelligence Season 1 / Киберсигурност Сезон 1 (2020)

Intelligence Season 1 / Киберсигурност Сезон 1 (2020)

Intelligence Season 1 / Киберсигурност Сезон 1 (2020)
Комедия БГ Аудио Сериали
6 x 25 мин. 6.1 67 504

Intelligence Season 1 / Киберсигурност Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Великобритания
Жанр: Комедия, БГ Аудио, Сериали
Режисьор: Мат Липси
Участват: Дейвид Шуимър, Ник Мухамед, Джейн Станис, Силвестра Ле Тузел, Гана Баярсайкан, Елиът Солт, Колин Салмън, Луси Уеър
Времетраене: 6 x 25 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9454736/

Действието се развива в централата на GC във Великобритания - по-странна версия на MI5, където се справят с международни и вътрешни киберпрестъпления единствено от компютрите си. Когато надут агент от NSA пристига от САЩ, за да се присъедини към екипа, назначава неспособен компютърен анализатор в желанието си за власт, което застрашава работата на целия екип.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.