The Great Season 1 / Велика Сезон 1 (2020)

The Great Season 1 / Велика Сезон 1 (2020)

The Great Season 1 / Велика Сезон 1 (2020)
Комедия Драма Биографичен Сериали
10 x 55 мин. 7.9 19 427

The Great Season 1 / Велика Сезон 1 (2020)

Година: 2020
Държава: Австралия, Великобритания
Жанр: Сериали, Драма, Комедия
Режисьор: Колин Бъкси, Бърт, Бърти
Участват: Ел Фанинг, Никълъс Холт, Себастиан Де Соуса, Саша Даван, Байо Гбадамоси, Адам Годли, Марк Гуудън, Дъглъс Ходж, Гуилъм Лий, Чарити Уейкфилд, Фиби Фокс
Времетраене: 10 x 55 мин.
Рейтинг: 7.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2235759/

Сатирична драма за възхода на Екатерина Велика от аутсайдер до най-дълго управлявалата владетелка в руската история. Измислена и забавна история на идеалистично, романтично младо момиче, което пристига в Русия заради уговорен брак с император Петър. Надеждите й за любов и слънчев живот бързо са попарени, защото се оказва в опасен, покварен и изостанал свят, който е решена да промени. Само трябва да убие съпруга си, да победи църквата, да се пребори с армията и да спечели кралския двор на своя страна. Модерна история за миналото, която съдържа всичките роли, които е трябвало да изиграе през живота си като любовница, учителка, владетелка, приятелка и боец.Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.