Kidding Season 2 / Смях през сълзи Сезон 2 (2020)

Kidding Season 2 / Смях през сълзи Сезон 2 (2020)

Kidding Season 2 / Смях през сълзи Сезон 2 (2020)
Комедия Драма Сериали
10 x 30 мин. 8.0 44 252

Kidding Season 2 / Смях през сълзи Сезон 2 (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Драма, Комедия
Режисьор: Мишел Гондри
Участват: Джим Кери, Катрин Кийнър, Франк Лангела, Джуди Гриър, Мери Фебър
Времетраене: 10 x 30 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7375404/

В този комедиен сериал Джим Кери влиза в ролята на Джеф – водещ на детски предавания и телевизионна икона, добър и мъдър пример за впечатлителните малчугани на Америка и техните родители, които са отраснали с него… и собственик на империя за милиарди. Когато обаче семейството му започва да се разпада, любимецът на зрителите не може да получи помощ от приказките, басните и куклите. Проблемите със съпругата му, синовете му, сестра му и баща му се трупат лавинообразно, а в резултат един добър човек в един жесток свят започва бавно да губи разсъдъка си – нещо изключително смешно, но и наистина трагично.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.