The Carrie Diaries Season 2 / Дневниците на Кари Сезон 2 (2014)

The Carrie Diaries Season 2 / Дневниците на Кари Сезон 2 (2014)

The Carrie Diaries Season 2 / Дневниците на Кари Сезон 2 (2014)
Комедия Романтичен Сериали
13 x 42 мин. 7.0 118 721

The Carrie Diaries Season 2 / Дневниците на Кари Сезон 2 (2014)

Година: 2014
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Комедия, Комедия, Романтичен
Режисьор: Мигел Артета
Участват: АннаСофия Роб, Ричард Конке, Адриана ДеМео, Александра Милър
Времетраене: 13 x 42 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2056366/

Приключенията на световноизвестната писателка Кари Брадшоу като малка - в гимназията, преди "Сексът и градът".

По романа на Кандис Бушнъл.

Откъде се поражда чувството на изкусителната блондинка за мода и стил, любовта й към писането и към Манхатън? Ана-София Роб се превъплъщава в ролята на Кари Брадшоу – любознателна и умислена тийнейджърка, навършваща пълнолетие в предградията, примамена от бляскавия и далечен Манхатън, докато маневрира в гимназията и търси отговори на първите си въпроси за секса, любовта и загубата.

В забавните и динамични епизоди Кари ще бъде привлечена от Манхатън и ще напусне сигурните граници на предградията на Кънектикът. Неговото влияние върху еклектичния й стил и самоувереността й ще се окаже от първостепенна важност, докато тя проправя пътя си към света, лавира между нови приятелства, семейството си и непостижимата близост с момчето, което тя обича.

Създател, сценарист и изпълнителен продуцент е Ейми Харис, позната с работата си по сериала „Сексът и градът”, на който тя е копродуцент.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.