Домашен арест Season 1 / Домашен арест Сезон 1 (2011)

Домашен арест Season 1 / Домашен арест Сезон 1 (2011)

Домашен арест Season 1 / Домашен арест Сезон 1 (2011)
Комедия БГ Аудио Български Сериали
26 x 25 мин. 5.0 129 252
Домашен арест Season 1  / Домашен арест Сезон 1 (2011)


Година: 2011
Държава: България
Жанр: Сериали, Комедия
Режисьор: Петър Вълчанов
Участват: Татяна Лолова, Филип Аврамов, Мая Бежанска, Иван Панев, Велизар Величков
Времетраене: 26 x 25 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
Още в първата серия, аудиторията ще се запознае с голямото и весело семейство Коцеви, което се нанася в къщата на тъщата.
Колоритният заврян зет Коцето (Филип Аврамов) ще се окаже в неравна битка срещу властната си тъща - мама Еми (Татяна Лолова), докато милата му и възпитана съпруга Анастасия (Мая Бежанска) прави всичко по силите си да осигури комфорта и задружността в семейството.
Петнайсетгодишните близнаци Лъчо (Велизар Величков - Визо) и Зара (Стефани Дойчинова) са в постоянна война помежду си и не спират да сменят "съюзническите лагери" в къщата.
Посветеният на науката и социално неопитен брат на Анастасия - Емко (Иван Панев), обитава мазето-лаборатория и се опитва да внесе логика в комичния и хаотичен свят на своите роднини.


Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.